Ce cumpara mamele de pe Facebook

Ultima actualizare: 07-11-2012 23:52
Facebook

Din 1.5 milioane de oameni care fac cumparaturi prin platforma Facebook mamele sunt cele mai fidele cliente ale retelei de socializare.

Presedintele executiv al Payvment, cea mai populara platforma de comert de pe Facebook, care are aproximativ 80 la suta din activitatea comerciala a retelei, a explicat, pentru The Telegraph, tendintele cumparatorilor de pe reteaua sociala.

"Femeile reprezinta majoritatea cumparatorilor de pe Facebook, iar cele mai multe dintre ele sunt mame care stau acasa. Cele mai populare produse cumparate sunt hainele pentru copii si atentii pentru cei mici, cum ar fi fundele de par", a spus el.

"Cred ca Facebook a creat un spatiu pentru mame care pot vorbi intre ele ce sa le cumpere copiilor lor si sa imparta sfaturi. Inainte de retelele sociale, meseria de mama care sta acasa cred ca era o treaba care te facea sa te simti foarte singur", a mai spus el.

Barbatii care cumpara lucruri de pe Facebook, prefera tricourile pentru cauze sociale.

Numarul oamenilor care cumpara de pe Facebook este in continua crestere, cu 20% mai mare in fiecare luna. In prezent, sunt trei milioane de produse scoase la vanzare prin intermediul Facebook.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO