Dupa sase tentative de viol esuate, un tanar de 20 de ani din Hunedoara a ajuns in arest

21-08-2012 15:23


Profesor viol

 Suspectul a fost retinut luni de politistii hunedoreni pentru tentative de viol, furt calificat si talharie. In ultimele doua luni, barbatul a reusit sa terorizeze un intreg oras.

 Ca intr-un film prost, cu un regizor de duzina, suspectul a incercat sa violeze sase tinere cu varste cuprinse intre 16 si 32 de ani, insa niciodata nu a reusit sa isi duca planul la bun sfarsit.

Acesta isi astepta victimele in apropierea blocurilor unde acestea locuiau, le agresa si incerca sa le rupa hainele. Din fericire, femeile au reusit sa se apere singure si sa tipe iar individul a rupt-o la fuga de fiecare data. Doua dintre victime au reusit sa ajute politistii cu indicii care au dus la identificarea agresorului. Cand a fost atacata, una dintre femei i-a smuls tanarului un piercing, iar o alta a reusit sa ii traga gluga de pe cap si i-a vazut fata. Una dintre victime a fost jefuita de 70 de lei.

In urma anchetei, politistii au descoperit ca acelasi suspect, impreuna cu un alt complice de 17 ani a furat mai multe lucruri din masini si garaje.

Astazi, suspectul a fost dus in fata magistratilor de la Judecatoria Hunedoara cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de viol, talharie si furt calificat.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO