Dupa sase tentative de viol esuate, un tanar de 20 de ani din Hunedoara a ajuns in arest

Ultima actualizare: 28-10-2012 01:38
Profesor viol

 Suspectul a fost retinut luni de politistii hunedoreni pentru tentative de viol, furt calificat si talharie. In ultimele doua luni, barbatul a reusit sa terorizeze un intreg oras.

 Ca intr-un film prost, cu un regizor de duzina, suspectul a incercat sa violeze sase tinere cu varste cuprinse intre 16 si 32 de ani, insa niciodata nu a reusit sa isi duca planul la bun sfarsit.

Acesta isi astepta victimele in apropierea blocurilor unde acestea locuiau, le agresa si incerca sa le rupa hainele. Din fericire, femeile au reusit sa se apere singure si sa tipe iar individul a rupt-o la fuga de fiecare data. Doua dintre victime au reusit sa ajute politistii cu indicii care au dus la identificarea agresorului. Cand a fost atacata, una dintre femei i-a smuls tanarului un piercing, iar o alta a reusit sa ii traga gluga de pe cap si i-a vazut fata. Una dintre victime a fost jefuita de 70 de lei.

In urma anchetei, politistii au descoperit ca acelasi suspect, impreuna cu un alt complice de 17 ani a furat mai multe lucruri din masini si garaje.

Astazi, suspectul a fost dus in fata magistratilor de la Judecatoria Hunedoara cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de viol, talharie si furt calificat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!