ZF: Cum arata noul terminal de pe Otopeni dupa investitie de 52 mil. euro. Pasagerii, nemultumiti

26-07-2013 08:07

Otopeni

In noul terminal de plecari de la aeroportul Henri Coanda 45 de ghisee de check-in din cele 52 erau nefunctionale miercuri la pranz, desi zeci de pasageri asteaptau la mai multe cozi sa isi faca check-inul pentru zborul rezervat si sa isi lase bagajele.

Coada se formase si in zona de securitate amenajata in noul terminal, care aduna atat fluxul de pasageri ce finaliza check-inul la cele sapte ghisee functionale din acest terminal, cat si pe cel din vechiul terminal, unde fac in continuare check-inul aproape toate companiile aeriene ce opereaza de pe Otopeni.

Controlul de securitate nu se mai face in vechiul terminal, desi aparent continua sa existe facilitatile pentru aceasta procedura.

Singurele companii care s-au mutat cu check-inul in noul terminal, ce se intinde pe o suprafata de 20.000 de metri patrati si in care s-au investit 52 mil. euro, sunt cele din grupul Lufthansa (Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss).

Astfel timpul de trecere prin toate aceste proceduri creste, cei mai multi pasageri aratandu-se dezorientati in aeroport.

Mai multe detalii despre acest subiect pe www.zf.ro.

Sursa: Ziarul Financiar


VIDEO PROTVPLUS.RO