Vezi cum arata cizmele de 5.000 de euro, facute in Romania. VIDEO

Ultima actualizare: 23-10-2012 10:48

Cizme de lux pentru calarie acoperite de cristale Swarowski. Sunt facute in Romania si purtate cu mandrie de reprezentantii caselor regale din Anglia sau Olanda.

Ce-i drept, la cat costa asemenea incaltari, numai aristocratii si le permit. O pereche de cizme poate ajunge si la 5.000 de euro.

Traditia cizmelor de calarie produse acum si la Sibiu a inceput in 1850, in Olanda. Firma infiintata atunci si cucerit clientii si, de cativa ani, si-a mutat toata productia la noi, unde a gasit mana de lucru ieftina si oameni harnici.

Daca pana acum erau preferate modele clasice, doamnele comanda mai nou cizme cu pietre pretioase ori cristale Swarowski.

Angajatii au mare grija de cristalele care ajung pe cizme.

Printre clienti se numara case regale, campioni mondiali la calarie dar si iubitorii acestui sport din lumea intreaga pana in Taiwan sau Columbia.

Olandezii nu sunt singurii care au venit la Sibiu, ca sa faca bani din incaltaminte. Doamna Donatella, de exemplu, si-a mutat afacerea din Italia. Creeaza orice model, de la sandale pana la cizme, numai pentru femei si in mare parte, pentru export.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO