Respinsa la un interviu de angajare, o tanara de 27 de ani a reusit sa-si faca propria afacere cu vanzari de 84 de mil. USD

Ultima actualizare: 03-11-2014 00:00
Michelle Phan

A fost respinsa la interviul de angajare la un gigant din industria cosmeticelor, apoi si-a facut propria afacere cu care vinde de 84 de milioane de dolari.

O antreprenoare de 27 de ani, respinsa la interviul de angajare de la producatorul de parfumuri Lancome, si-a dezvoltat propriul magazin de cosmetice, cu vanzari de 84 de milioane de dolari, dupa ce a devenit celebra pe YouTube cu tutoriale de machiaj care au insumat peste un miliard de vizualizari, scrie Business Insider, citat de ZF.ro.

La doar 27 de ani, Michelle Phan, respinsa de brandul Lancome, are 7 milioane de abonati pe contul propriu de YouTube, unde posteaza clipuri scurte cu instructiuni de machiaj. Businessul fondat de Michelle, magazinul online ipsy, ofera pe baza de abonament clientilor mostre de cosmetice numite GlamBags in valoare de 10 dolari. Vanzarile ipsy au atins anul acesta 84 de milioane de dolari, conform Business Insider.

Citeste intregul articol pe ZF.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO