Pregatiri pentru zapezile care vor acoperi Romania in urmatoarele zile. O sanie costa intre 30 si 300 de le

Ultima actualizare: 29-12-2014 07:02

Vin zapezile mult asteptate, asa ca, dragi copii, nu ar strica sa inchideti calculatoarele si sa va pregatiti saniile. In timp ce in garajul lui Mos Craciun inca se fabrica modelele clasice, in magazine au aparut altele ceva mai indraznete.

Asadar, sa nu va minunati prea tare daca o sa vedeti pe partii curajosi care practica un soi de surf.

Suparat ca a gasit primavara in Romania, Mos Craciun i-a dat un telefon unei vechi prietene: Craiasa Zapezilor. Dupa ce i-a smuls o promisiune acesteia, s-a intors pe teren. Garajul inspectat de el se afla in orasul Pantelimon, iar aici se fac sanii. Insa nea' Gheorghe le-a imbunatatit pe cele clasice, ca sa prinda viteza: "Am incercat sa o pun direct pe skiuri, m-am dus la munte, i-am facut o proba. I-am pus si frana si ne-am ales cu aceasta sanie, stil bob. Dar intr-un fel .. e sania mosului."

Mos Craciun: "E foarte confortabila, are loc si pentru bagaj. Aici manerele cu care conducem, zurgalaii, sa atentionam renii sa o ia intr-o anumita directie." 

Un astfel de model, care poate fi tras de cai, ponei sau reni ... costa intre 400 si 600 de lei. In magazine, sunt insa zeci de variante. Totul e sa te hotarasti repede.

Sau poate va intereseaza o sanie care te ajuta sa faci surf pe partie. Evident, daca ai curaj ...

In functie de ce va doriti, o sanie costa intre 30 si 300 de lei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO