Metoda simpla prin care un tanar a reusit sa-si mareasca salariul cu 31% intr-o perioada mica de timp

Dată publicare: 03-04-2015 20:31
Dată actualizare: 06-04-2015 07:09


ben baxter

In timp ce multi au acelasi salariu de ani de zile, un tanar american a gasit o metoda inedita pentru a-si creste veniturile intr-o maniera cat mai simpla.

Ben Baxter, in varsta de 28 de ani, din Alabama, a reusit sa-si majoreze veniturile cu 31% din 2011, doar prin faptul ca a fost atat de increzator incat sa-si schimbe frecvent slujbele, chiar si de doua ori pe an. Astfel, tanarul de meserie inginer de calitate a schimbat sase slujbe din februarie 2013 pana in prezent.

"Obisnuiesc sa-mi schimb slujba la intervale de 6 pana la 12 luni. Este cea mai buna metoda pentru a-ti creste salariul", a explicat Ben Baster pentru CNNMoney.

Explicatia este una simpla: el are de ales in a-si pastra actuala slujba pentru o marire de 1% sau sa plece in alta parte pentru o majorare de 10%.

"Mereu sa aveti o iesire in buzunarul din spate", mai spune tanarul, care in prezent lucreaza ca inginer de calitate la un furnizor de piese auto.

Potrivit CNNMoney, in toate regiunile din Statele Unite s-au inregistrat anul trecut mai multe demisii. In ianuarie 2015, aproape 2,8 milioane de angajati au demisionat voluntar, cu 17% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut.
 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO