Ion Ghizdeanu și ”eroarea” cu Pilonull II de pensii: s-a enervat și a închis telefonul când a fost întrebat cum și-o asumă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Duminică seara, a fost publicat Programul legislativ pe 2018, în care apare un proiect de lege potrivit căruia contribuțiile la Pilonul II de pensii vor fi suspendate în perioada 1 iulie - 31 decembrie 2018.

Imediat după ce informația a ajuns în presă, oficialii au început să o nege, iar apoi să se încurce în explicații.

Duminică seara, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat la Antena 3 că este vorba doar de o propunere a Comisiei Naționale de Prognoză și că nu este de acord cu ea.

Contactat de corespondentul Știrile ProTV Mihai Peticilă prin telefon, Ion Ghizdeanu, șeful Comisiei Naționale de Prognoză, a spus că nu a făcut nicio astfel de propunere, contrazicând-o pe Lia Olguța Vasilescu, iar apoi a declarat că este doar o ”eroare” și că și-o asumă.

Nu există un proiect de lege, a fost o eroare. Comisia de Prognoză are și atribuții de a face evaluări, scenarii și analize interne.

Din greșeală, și CNP și-o asumă, a introdus acte de analize și evaluări interne ca și cum ar fi un proiect. Totul din coloană este inclus eronat și ne asumăm,” a declarat Ion Ghizdeanu pentru Știrile ProTV.

Întrebat cum a fost posibilă această eroare, Ion Ghizdeanu nu a avut explicații, preferând să se enerveze și să țipe că este o eroare și și-o asumă.

Ce înseamnă această asumare? Ion Ghizdeanu, din nou, nu a dorit să explice, ci a închis brusc telefonul.

Întreaga convorbire telefonică poate fi ascultată în video de la acest articol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO