Cum arata noul hotel de 5 stele de pe litoral, o investitie de 10 milioane EUR. Dragnea si Tudose, invitati la deschidere

Ultima actualizare: 21-07-2017 07:11

Premierul Mihai Tudose si liderul PSD, Liviu Dragnea, au participat la inaugurarea uneia dintre cele mai mari investitii de pe litoralul romanesc, o afacere privata, de peste zece milioane de euro.

Este un complex hotelier, ridicat in Mamaia Nord de Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor in Turism. Zona in care se afla noul hotel a explodat in ultimii ani. S-au construit multe hoteluri de patru si cinci stele dar si blocuri.

Premierul Mihai Tudose si seful PSD Liviu Dragnea au fost primiti de Mohammad Murat, proprietarul noului hotel. Premierul si liderul PSD au intrat apoi in sedinta cu primarii localitatilor de pe litoral, dar si cu sefii autoritatilor din turism. Intalnirea are loc in cel mai noul complex hotelier de cinci stele, situat la un kilometru de zona de cluburi din Mamaia Nord.

Potrivit proprietarului, investitia a depasit 10 milioane de euro. Intr-un amestec oriental, dar si marin camerele sunt unice. In unele veti gasi o cabina de dus in mijlocul incaperii, iar in cele de la ultimele etaje jacuzzi pe terasa.

Mohammad Murad: “Este un hotel de cinci stele, total diferit, putem vorbi de un nou concept prin culori prin lumina, cu alte cuvinte putem concura cu orice hotel din toata Europa daca nu si mai mult. Sunt convins ca Romania merita, iar oamenii care se adreseaza Romaniei trebuie sa-i primiti cu un mare confort fata de alte tari.”

Cel mai scump apartament se inchiriaza cu 1500 de euro pe noapte, iar o camera in medie cu 400 de euro. Noul hotel este exact langa resortul all inclusive apartinand tot lui Mohammad Murat.

La cateva minute de mers pe plaja din Mamaia Nord spre Navodari gasim o alta investitie de peste 6 milioane de euro. Doi prieteni din Constanta au vrut sa ridice un hotel asemanator celor din Dubai. Au folosit multa sticla pentru ca toate camerele au vedere spre mare. Clientii beneficiaza de un sky bar, o piscina, iar apartamentul de la ultimul etaj se inchiriaza cu 580 de euro pe noapte.

Mirela Lazarescu, manager hotel: "Noi ne-am clasificat la cele patru stele, dar serviciile si tot ceea ce oferim noi aici incercam sa fie de cinci stele si tindem catre cele cinci stele. Ne asteptam oaspetii cu sampanie in camera cu fructe si cu multe alte surprize.”

Unii proprietari din zona au luat exemplul acestei investitii si au construit urmand aceeasi linie. Din pacate, cu cat ne indreptam mai mult spre Navodari, peisajul se schimba complet.

Daca in zona de granita dintre Mamaia Nord si Navodari hotelurile noi ridicate au respectat o linie specifica litoralului, mergand spre Tabara Navodari constructiile sunt ridicate haotic: vile printre blocuri de vacanta si mini hoteluri inaltate parca special pentru a bloca vederea la mare a vecinului.

Investitii mari au fost facute si in sudul litoralului. Dar proprietarii hotelurilor ramase in paragina nu renoveaza si prefera sa cazeze turisti in conditii groaznice.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO