Vacanţă sfârşită tragic pe litoral. Doi tineri au murit

Ultima actualizare: 21-06-2012 20:20
Vacanţă sfârşită tragic pe litoral

Doi băieţi au murit, iar o fată zace pe patul de spital, după ce s-au aventurat în largul mării, în staţiunea Venus, fără să ştie să înoate.


Un salvamar i-a văzut că se zbat undeva la 100 de metri în larg şi a încercat din răsputeri să-i salveze. A reuşit să-i aducă la mal pe doi dintre ei, însă unul nu a mai putut fi resuscitat. Cei doi tineri salvaţi au fost duşi de urgenţă la spitalul din Mangalia. Pentru unul dintre ei intervenţia medicilor a fost inutilă.

Tânărul dispărut în valuri a fost găsit fără suflare de câţiva turişti. Trupul său se afla la aproape un kilometru de locul în care a fost văzut ultima oară în viaţă. Cel mai probabil a fost purtat de curenţii puternici până în apropierea digului din Jupiter.

Salvamarii povestesc că le-au atras atenţia tinerilor să se întoarcă la mal, dar nu au avut cu cine să se înţeleagă. Dealtfel, e o situaţie des întâlnită, spun ei, iar turiştii ar trebui sa înţeleagă pericolul la care se expun atunci când se aventurează în apă, deşi sunt sfătuiţi să nu o facă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO