SOCANT! Taximetristul acuzat ca a omorat doua tinere, ucis in inchisoare!

Ultima actualizare: 28-10-2012 04:25

"Macelarul" din Brasov, asa cum l-a numit presa, a fost ucis sambata noapte in celula sa. Scena a fost vazuta de un supraveghetor, care n-a putut interveni. Cheia de la usa era la seful de tura si pana la sosirea lui tanarul atacat isi daduse sufletul.


Moartea lui Ionut Nicolae, fiul unui profesor universitar din Brasov, a fost fulgeratoare, spun anchetatorii. In jurul orei 22:20, din celula unde statea cel supranumit "Macelarul" supraveghetorul a auzit zgomote. Medicii de la ambulanta, chemati de urgenta, aveau sa declare decesul o ora mai tarziu.

Detinutul suspectat ca l-a sugrumat pe Ionut Nicolae le-a spus gardienilor, imediat dupa, ca a facut o criza de nervi, cand colegul lui de celula a inceput sa-i povesteasca detalii sinistre din timpul crimelor.

Socata dupa ce a aflat de moartea fiului sau, mama lui Ionut crede ca baiatul ei a fost lichidat la comanda. "A fost omorat ca sa nu se afle cine le-a omorat pe fete. El a tot zis ca nu el e criminalul, dar ca nu poate sa zica cine este", a spus aceasta.

Prin moartea tanarului de 27 de ani procesul in care era acuzat de uciderea celor doua tinere s-a inchis.

Ionut Nicolae era acuzat intr-un caz care a inspaimantat tara. Procurorii il acuzau pe Ionut ca a ucis doua tinere: una de 26 si alta de 17 ani - fiica adjunctului de la ISU Brasov. Pe prima dintre ele, Vasilica, a macelarit-o cu un piolet. Pe Madalina a torturat-o groaznic. I-a taiat un deget ca sa ii spuna unde isi tin banii parintii ei si a furat cateva zeci de mii de euro.

Tanarul a negat la inceput ca le-ar fi atins. Apoi, in timpul procesului, a recunoscut ca le-a ucis, dar a incercat sa-si gaseasca o scuza: ar fi avut halucinatii si le vedea ca pe niste broaste testoase care il atacau.

Sunt multe semne de intrebare in acest caz. Ionut Nicolae impartea celula cu cel care l-a ucis de trei luni. Daca ii voia raul, cum de nu l-a omorat pana acum, se intreaba rudele tanarului. Mai mult, mama lui Ionut spune ca cei doi se intelegeau foarte bine, ba chiar ducea pachete in inchisoare si pentru colegul de celula al fiului sau. Iar acum, dintr-o data, a devenit din prieten asasin.

In plus, barbatul care l-a sugrumat pe suspectul in cazul celor doua crime mai avea de stat numai doi ani in inchisoare. De ce sa isi fi ingreunat situatia cu o condamnare pentru crima? Tanarul de 21 de ani care l-a sugrumat pe Ionut Nicolae este condamnat pentru 29 de furturii si talharii, falsificare de bani si evadare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!