Cameramanii Andrei Captarenco si Zsolt Vago despre Premiile Emmy

Ultima actualizare: 01-04-2012 01:42

Campania sociala ProTv “Tu stii ce mai face copilul tau?”, despre copiii abandonati, a intrat in istorie ca prima castigatoare a premiului Emmy pentru Stiri din Europa de Est.

Echipa Stirilor ProTv este castigatoarea din acesta an a premiului Emmy pentru Stiri.

Ne-au reprezentat la New York, pentru a ridica importanta distinctiei, Paula Herlo, Cosmin Stan, Marius Ivan si Sergiu Matei.

In spatele campaniei “Tu stii ce mai face copilul tau?” se afla insa contributia mai multor profesionisti, dupa cum urmeaza: reporterii Carmen Dinca si Georgiana Baciu (corespondent Pro TV la Milano), operatorii de imagine Andrei Captarenco si Zsolt Vago, Eduard Tarna, cel care a asigurat montajul, impreuna cu Marius Ivan si producatorul campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?" - Alex Livadariu.

Este inutil sa mentionam bucuria si satisfactia pe care membrii echipei le-au resimtit cand au aflat ca munca le este recunoscuta international.

Iata cateva reactii de la o parte din echipa castigatoare a Stirilor ProTv.

Intotdeauna este important, cand faci ceva, sa aiba impact. Impactul a fost enorm, cred ca oricine isi doreste sa fie participant la un proiect care castiga cel mai mare premiu jurnalistic
Andrei Captarenco
Operatorii de imagine Andrei Captarenco si Zsolt Vago si-au exprimat, si ei, satisfactia pentru calitatea muncii pe care au depus-o si pentru rezultatele pe care le-au obtinut prin aceasta campanie.

Vezi aici declaratia producatorului campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?" , Alex Livadariu.

Premiul Emmy pentru Stiri reprezinta cea mai importanta distinctie pe care o poate primi un jurnalist profesionist.

Ceilalti nominalizati la categoria Stiri au fost: Tv Globo din Brazilia, care a participat cu "Journal Nacional - TAM Accident", in premiera, Al Jazeera English din Qatar, cu "Al Jazeera English Kuala Lumpur News Hour - Popular Uprising in Myanmar & Military Crackdown" si ITV News produced by ITN pentru ITV 1 din Marea Britanie, cu "ITV News - Zimbabwe - The Tyranny and the Tragedy".

Juriul de la Premiile Academiei a fost format din nu mai putin de 600 de membri, iar totalul numarului de concurenti a fost de 800.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO