Noapte agitată la Borşa! Maşină de poliţie, urmărită şi tamponată

Dată publicare: 03-08-2008 01:00
Dată actualizare: 18-10-2012 04:46


Cinci poliţişti au ajuns la spital

Cinci poliţişti şi un tânăr, ridicat pentru că ar fi vrut să-i atace, au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost izbită de o basculantă. Intenţionat, spun oamenii legii, care au trecut printr-o adevărată aventură.

Imediat ce l-au săltat pe băiat, care aruncase în ei cu un pahar, în timp ce încercau să potoleasca un grup de tineri gălăgioşi, poliţiştii s-au trezit urmăriţi de alte două maşini. Una, fără plăcuţe de înmatriculare. Cealaltă, cu numere de Italia.

Agenţii povestesc că au fost şicanaţi în timp ce se întorceau spre oraşul Borşa. Ba s-au trezit "înghesuiţi" pe şosea, de unul dintre vehicule, ba tamponaţi din spate de celălalt.

Potrivit anchetatorilor, autoturismele au depăşit, la un moment dat, duba în care se afla echipajul. Cel de-al doilea le-ar fi frânat, brusc, în faţă. Clipă în care bărbatul aflat la volan ar fi scos un pistol pe geam. Doi dintre poliţişti au reacţionat imediat, trăgând câteva focuri spre pneurile vehiculului.

Maşinile s-au făcut nevăzute, însă de pe contrasens a apărut o basculantă, care a venit glonţ spre ei. Impactul nu a mai putut fi evitat. Atât agenţii, cât şi tânărul reţinut au scăpat cu răni uşoare.

Spiritele au fost încinse minute bune după producerea accidentului. Poliţiştii spun că au fost ameninţaţi de alte 20 de persoane, printre care tatăl şi fraţii tânărului reţinut. Alte doua echipaje au venit, însă, de urgenţă la faţa locului.

O anchetă de proporţii urmează să stabilească firul real al evenimentelor, cât şi capetele de acuzare.

Sursa: Pro Tv


VIDEO PROTVPLUS.RO