Magistratii au intrat in greva!


Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 18:17
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Magistratii Tribunalului Bucuresti se tin de cuvant. De astazi nu vor mai judeca decat urgentele privind arestatii si plasamentul copiilor. In rest, toate celelalte dosare vor fi amanate.

Magistratii celei mai mari instante din tara pun astfel in practica ceea ce au hotarat inca de saptamana trecuta. Si anume sa protesteze, atat cat le permite legea, fata de refuzul Executivului de a le plati restantele salariale, castigate prin procese, dar si fata de proiectul legii salarizarii unice care le-ar diminua lefurile cu pana la 60%.

Si personalul auxiliar are motive de nemultumire si a tras obloanele la arhive si registraturi. Cine vrea sa depuna acte sau sa deschida alte procese poate sa o faca, de la distanta.

In mod paradoxal, cei care aveau marti de rezolvat cate ceva la Tribunalul Bucuresti nu au fost prea indignati ca au batut drumul degeaba.

Protestul judecatorilor de la Tribunal este sustinut de procurori si urmat de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Si in tara, acestia incep razlet actiuni similare.

Proteste in centrul capitalei ruse, impotriva regimului!
Proteste fara precedent la Tribunalul Bucuresti!
Imbranceli si proteste in fata Primariei Capitalei!
VIDEO PROTVPLUS.RO