Vanzarile de electronice si electricasnice au crescut usor in vara


Ultimul update: Vineri 13 Aprilie 2012 06:56
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Economice

Vanzarile de aparate electronice si electrocasnice s-au dezmortit in lunile de concediu. Cele mai cautate au fost aparatele foto, LCD-urile si frigiderele, dupa cum arata un studiu recent.

Cifrele sunt mai mici decat anul trecut, dar comerciantii vad partea plina a paharului: romanii s-au intors in magazine, la cumparaturi.

Daca unii s-au limitat sa-si schimbe frigiderul sau masina de spalat, altii si-au cumparat bucatarii complet utilate.

Cum se explica aceste usoare cresteri de vanzari ?

Cei din domeniu spun ca romanii intorsi din strainatate au investit banii in reamenajarea caselor. Adica peste 4 miliarde de dolari care au intrat de la inceputul anului si pana acum. O contributie importanta a avut-o si sistemul buy-back.

Vedetele lunilor iulie august si septembrie au fost, fara indoiala, aparatele foto, care s-au vandutr atat de bine incat au inregistrat cresteri cu 9% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In total, in cele trei luni ale trimestrului al treilea s-au strans din vanzarea de elctronice si electrocasnice 305 milioane euro. Realizatorii studiului spun ca aceasta crestere timida fata de trimestrul doi este sub ceea ce s-a vandut anul trecut pe vremea asta.

Studiul a fost realizat de compania GFk in lunile iulie, august si septembrie ale acestui an in toate magazinele specializate din tara. Detalii pe site-ul www.incont.ro.

Tags: vanzari, profit,

Promotii mari la electronice si electrocasnice! Reduceri si de 100%
Sistemul buy-back, profitabil si pentru firmele de electrocasnice
Cauti electronice sau electrocasnice ieftine? Afla unde le gasesti
VIDEO PROTVPLUS.RO