În legumele congelate găsim de patru ori mai multă vitamina C decât în cele proaspete. Explicația Mihaelei Bilic
În legumele congelate găsim de patru ori mai multă vitamina C decât în cele proaspete. Aflăm motivul de la medicul nutriționist Mihaela Bilic.
Studiile care au fost făcute și percepția generală despre legumele congelate este că ar fi de categoria a doua.
Este mai ușor cu legumele congelate sunt deja spălate sunt deja curățate și foarte important sunt puse la congelator aproape de locul culesului. Marii producători de legume congelate au tot interesul să nu cheltuiască bani nici pe transport nici pe depozitare și atunci vitaminele și mineralele sunt blocate prin congelare mai repede și mai bine față de legumele pe care le cumpărăm din super market și care au stat poate câteva zile bune în așteptare.
Este clar că este toamnă și piața este plină de legume și nu ar fi rău să ne aducem aminte de obiceiurile noastre din vremurile în care nu aveam super marketuri la orice colț de stradă și să punem la congelator.
Primele pe listă sunt de pus vinetele.
Vedeți mai multe detalii în VIDEO atașat.