În legumele congelate găsim de patru ori mai multă vitamina C decât în cele proaspete. Explicația Mihaelei Bilic
În legumele congelate găsim de patru ori mai multă vitamina C decât în cele proaspete. Aflăm motivul de la medicul nutriționist Mihaela Bilic.
Studiile care au fost făcute și percepția generală despre legumele congelate este că ar fi de categoria a doua.
Este mai ușor cu legumele congelate sunt deja spălate sunt deja curățate și foarte important sunt puse la congelator aproape de locul culesului. Marii producători de legume congelate au tot interesul să nu cheltuiască bani nici pe transport nici pe depozitare și atunci vitaminele și mineralele sunt blocate prin congelare mai repede și mai bine față de legumele pe care le cumpărăm din super market și care au stat poate câteva zile bune în așteptare.
Alegeri 2024
17:07
Alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi, luptă strânsă pentru locul doi - sondaj la comanda USR
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
Este clar că este toamnă și piața este plină de legume și nu ar fi rău să ne aducem aminte de obiceiurile noastre din vremurile în care nu aveam super marketuri la orice colț de stradă și să punem la congelator.
Primele pe listă sunt de pus vinetele.
Vedeți mai multe detalii în VIDEO atașat.