Cum trebuie să arate farfuria echilibrată și una pentru cura de slăbire. Sfaturile medicul nutritionist, Mihaela Bilic
Facem astăzi o farfurie echilibrată și una pentru cura de slăbire. Alături, desigur, de medicul nutriționist Mihaela Bilic. Începe "Doctor de bine!"
Farfuria echilibrată are 20-25 de centimetri ca diametru și în principiu să nu fie cu vârf. Foarte important în suprafața asta ce combinații facem pentru că ideal ar fi ca să fim echilibrați să nu excludem nicio categorie din alimentele principale.
Asta înseamnă că pe această farfurie echilibrată, jumătate din suprafață o acoperim cu legume: verdețuri, crudități.
Toate boabele: fasole, mazăre, linte, năut nu sunt legume, sunt leguminoase. Nici cartoful nu intră la categoria legumelor.
Putem verdețurile, frunzele, lucrurile care sunt colorate, dar extrem de sărace în calorii.
Vezi mai multe detalii în VIDEO atașat.
Sursa: Pro TV
Etichete: sfaturi, legume, fructe, mihaela bilic, myimpact,
Dată publicare:
26-11-2024 10:09