Cum este mai sănătos să consumăm legumele, gătite sau crude? Răspunsul specialiștilor
Este mai sănătos să gătim legumele? Când vine vorba de legume nu mai există dubii, ele sunt prietenele sănătății și a siluetei indiferent de sezon, cantitate, gradul de prospețime sau locul de preveniență.
Altfel spus este esențial să mâncăm legume, cât mai multe și mai colorate în fiecare zi și la fiecare masă. Singurul lucru de care trebuie să ținem cont este felul în care legătim, dacă le gătim.
Căldura poate distruge o parte din vitamin mai ales vitamina C și grupul de vitamine B. Când vine vorba de legume, beneficiile maxime le obținem consumând verdețuri și crudități proaspete de la ciuperci, sfeclă și sparanghel până la conopidă și broccoli, majoritatea legumelor pot fi mâncate crude.
Alegeri 2024
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
15:07
BEC a retras materialele online ale unui candidat. Ce regulă importantă nu a respectat și care a fost reacția lui
Gătitul și temperatura ridicată distrug vitaminele în general.
Urmăriți mai multe detalii în VIDEO atașat.