Cel mai nou aliment de dieta: batonul proteic facut din GREIERI. Ce gust are si cat de sanatos este

Ultima actualizare: 01-12-2014 06:57

Desi americanii consuma in aceasta perioada curcan, iar noi incepem de acum sa ne gandim la porc, cateva companii propun o alta sursa de proteine: greierii.

E drept ca, doar vazand preparatele, care se vand cu mare succes in SUA, nu te-ai gandi care e materia prima. Producatorii mizeaza pe aportul mare de proteine si continutul mic de grasimi, adresandu-se celor care vor sa manance sanatos.

Sase picioare, doua antene si potential mare pentru o afacere banoasa. Asta vad doi tineri oameni de afaceri cand se uita la un greiere. Ei au lansat de cateva luni un baton proteic facut din 40 de asemenea insecte. Iar gustul nu e de insecte, ci de migdale si curmale.

Problema e ca, pentru multi dintre noi, exista o bariera psihologica. Pe care oamenii o depasesc insa, din moment ce batoanele din pudra de greieri se gasesc in tot mai multe magazine din Statele Unite. Iar dovada ca preparatele din greieri au succes este aparitia altor companii care fac acelasi lucru. Una va incepe sa vanda din februarie chips-uri din greieri, care au de trei ori mai multe proteine si doar jumatate din grasimile chipsurilor din cartofi.

Ce dieta trebuie sa adoptam in Postul Craciunului pentru a evita kilogramele in plus

Probabil ca va mai trece un timp pana cand publicul larg va accepta asemenea produse. Un lucru e insa cert: insectele chiar sunt hranitoare. Organizatia Natiunilor Unite e de parere ca ar putea fi solutia pentru eradicarea foametei pe planeta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO