Incendiu violent intr-un salas unde se adaposteau trei persoane din Resita. Victimele intoxicate cu fum au ajuns la spital

Ultima actualizare: 14-04-2014 00:13
Incendiu

 Un salas in care se adaposteau trei persoane a fost mistuit de flacari, in noaptea dinspre joi spre vineri, la Resita. Din fericire, cei care se aflau in incapere au scapat cu viata si cu usoare intoxicatii, din cauza fumului.

 Pompierii din Resita au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit la un salas de pe strada Barzavitei din Resita. S-a intamplat noaptea trecuta, cand la fata locului au fost trimise de urgenta doua autospeciale cu apa si spuma si noua militari. Flacarile mari au cuprins toata constructia in care se aflau doua femei si o fetita minora. Vecinii i-au ajutat pe acestia sa iasa din salasul cuprins de flacari, pana la venirea pompierilor. Din fericire, oamenii au scapat teferi, ei suferind usoare intoxicatii cu fum, drept pentru care au fost transportati cu ambulantele la spitalul judetean pentru ingrijiri.

Pompierii au reusit sa stinga focul in aproximativ o ora, insa din constructie nu a mai ramas nimic. Au ars in intregime mobilierul si tot ce se mai afla in incapere. Valorea bunurilor distruse este de aproximativ 10.000 de lei.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin, cel mai probabil, focul s-a aprins din cauza cosului de fum neprotejat termic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO