Strandul cu apa termala din Oradea si-a redeschis portile. Pensionarii au umplut bazinul in ciuda frigului de afara. VIDEO

Ultima actualizare: 17-01-2014 07:06

 Dupa o asteptare de o luna de zile, sute de pensionari din Oradea sunt acum, din nou, in al noualea cer.

 Strandul cu apa termala si-a redeschis portile, dupa lucrari de renovare, iar faptul ca afara sunt doar cateva grade cu plus, nu i-a descurajat pe oameni. Mai ales ca, de luni pana vineri, pentru persoanele de varsta a treia intrarea este gratuita.

Strandul Iosia a fost inchis pe 13 decembrie pentru reparatii, iar acum, la redeschidere, cei mai fideli clienti ai sai - pensionarii - s-au grabit sa se relaxeze.

In aceasta dimineata, la Oradea nu erau mai mult de 3-4 grade Celsius. Cu toate astea, strandul a fost vizitat de pensionari chiar si pe temperaturi mici, de vreme ce apa are in jur de 35 de grade Celsius.

Iuliana Hadade, asistenta medicala a strandului: "Eu le recomand, si daca intra in apa, mai mult de 30 de minute sa nu stea. Pentru ca sufera, majoritatea sunt cardiac”.

Eugen Onciu, administratorul strandului Iosia: “Un rulaj de 200-220 de oameni care vin si profita de apa termala care este in strandul Iosia”.

Strandul Iosia va fi deschis pana la primavara, atunci cand urmeaza sa fie pregatit pentru intrarea in forta in sezonul estival. Preturile au ramas aceleasi ca si anul trecut: 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii. Pensionarii au gratuitate toata saptamana, mai putin sambata si duminica.

 Vom reveni cu VIDEO!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!