S-au trezit a doua oara intr-o luna cu TIR-ul in casa. O familie din Arad crede ca si-a ridicat locuinta pe un loc blestemat

Ultima actualizare: 31-08-2014 07:12

O familie din Arad crede ca si-a ridicat casa pe un loc blestemat. In mai putin de o luna, oamenii s-au trezit de doua ori cu un TIR in casa, ultima data chiar miercuri.

Soferul a incercat sa evite un alt camion a carui remorca derapase pe soseaua umeda si s-a oprit in casa de pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs dimineata, putin dupa ora 10:00, pe o ploaie deasa. Soferul TIR-ului care a intrat in casa spune ca a evitat in ultimul moment impactul cu un alt camion, insa nu a mai putut redresa masina.

Soferul celuilalt camion, a carui remorca derapase, are o alta varianta. Spune ca nu a derapat pe sosea si nici nu avea viteza, astfel ca nu are nicio legatura cu accidentul.

Desi in urma impactului nimeni nu a fost ranit, familia care locuieste in casa aproape distrusa a ajuns in pragul disperarii. Oamenii munceau in curte si se gandesc cu groaza ca daca erau cu doi metri mai aproape de poarta ar fi fost morti.

"Nu se mai poate asa!... A nu stiu cata oara ne intra in casa. Tremuram de frica! Acuma m-am mai linistit, ca mi-a facut o injectie. Ne gandim sa ne mutam, sa nu mai stam aici. Ne-am apucat sa construm si uite ce s-a intamplat! Ne-a intrat in casa", spune proprietara.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului si cine il va despagubi pe proprietarul casei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO