O tanara de 16 ani din Bihor a disparut fara urma. Familia si politistii o cauta fara incetare

Ultima actualizare: 10-11-2013 06:51
Cautari

 Disperarea a cuprins o familie din localitate Marghita, judetul Bihor. Unica lor fiica, o tanara de 16 ani, a disparut fara urma de aproape o saptamana, si, de atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea.

 Adolescenta a plecat la discoteca impreuna cu un vecin. Acesta a fost, de altfel, si ultima persoana care a vazut-o pe Angela. Parintii si rudele ei se tem ca nu cumva fata sa fi fost rapita si obligate sa se prostitueze sau, si mai rau, sa fi fost omorata. Cu totii o cauta, impreuna cu politia, insa pana acum, nici un semn.

Angela a plecat de acasa sambata trecuta, impreuna cu un tanar din vecini. Au mers la discoteca in Valea lui Mihai si s-au intors, cu aceeasi masina cu care au plecat, pe la ora 5 dimineata. Vecinul care a insotit-o spune ca a lasat-o in fata casei unei prietene. Aceasta neaga insa ca ar fi vazut-o.

Parintii fetei, impreuna cu alti vecini, au luat la pas toate padurile din jurul Marghitei. La fel si politistii care au fost anuntati de disparitia Angelei.

De asemenea, rudele tinerei au impanzit orasul cu afise, in speranta ca vor primi un semn din partea cuiva. Familia Angelei spune ca s-a intamplat ca fata sa ramana peste noapte la cate o prietena, dar niciodata nu a lipsit de acasa atat de mult, fara sa dea un semn de viata. 

Tanara este bruneta, are 1,60m inaltime, iar cand a plecat de acasa era imbracata cu o geaca maro, de piele, pantaloni albastri si cizme maro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO