Tragedie in judetul Arad. Doi tineri au murit dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren

08-04-2013 09:29


Doi tineri de 27 si 30 de ani si-au pierdut viata dupa ce masina lor care tracta si o remorca a fost izbita in plin de un tren.

 Accidentul s-a petrecut la o trecere la nivel cu calea ferata din apropierea orasului Ineu. Se pare ca soferul nu a oprit sa acorde prioritate trenului, desi trecerea era semnalizata cu crucea Sfantului Andrei.

Mecanicul trenului a incercat sa avertizeze cu semnale sonore si luminoase, insa masina nu a oprit. In urma impactului, autoturismul a fost tarat doua sute de metri pe sine, iar trenul a deraiat. 

Pentru pasagerii masinii, doi tineri de 27 si 30 de ani, medicii sositi de urgenta la fata locului nu au mai putut sa faca nimic. Nici unul dintre calatorii din tren nu a fost ranit. Oamenii au povestit insa ca s-au speriat ingrozitor cand au auzit o bubuitura puternica si au simtit ca partea din fata a trenului a cazut de pe sine.

Pompierii de la descarcerare s-au chinuit doua ore sa scoata trupul soferului din masina care era prinsa sub tren. Cei doi tineri mergeau la Gurahont la piata cu o remorca plina cu pomi fructiferi pe care urmau sa ii vanda. Circulatia pe calea ferata ramane blocata pana cand o macara va sosi sa repuna trenul pe linie. Tragedia s-a petrecut pe o linie de tren privata unde circula vagoane pe ruta Arad- Brad.

Citeste si: "Mesaj de la Dumnezeu?" Imaginile incredibile surprinse de astronomi

Sursa: Pro TV

Tags: accident, tren, arad, morti, ineu,

VIDEO PROTVPLUS.RO