Emigranti ilegal, gasiti la Nadlac in interiorul unui colet. Cati oameni incapusera intr-o cutie de carton

Ultima actualizare: 19-06-2014 00:11
emigranti ascunsi in cutie prinsi la Nadlac

O femeie si doi barbati provenind din Turcia si Siria au fost prinsi incercand sa treaca in Ungaria ascunsi intr-o cutie de carton. Politistii de frontiera au gasit bizarul colet intr-o camioneta, ascuns printre marfuri.

Conform unui comunicat de presa al Politiei de Frontiera Arad, in timpul verificarii unei camionete care transporta piatra decorativa din Romania in Austria, politistii de frontiera au descoperit, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o cutie din carton aflata printre paletii cu marfa, trei persoane - o femeie si doi barbati care stateau ghemuiti. Cei trei migranti incercau astfel sa iasa ilegal din Romania.

"Din primele cercetari, a rezultat faptul ca persoanele descoperite au cetatenie turca si siriana si au varste cuprinse intre 20 si 39 de ani. Politistii de frontiera le-au intocmit celor trei migranti lucrari penale pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat" anunta comunicatul Politiei de Frontiera.

Soferul camionetei este un roman de 47 de ani din Valcea, el fiind insotit de un barbat de 36 de ani, tot din Valcea. Ambii barbati sunt cercetati penal pentru trafic de migranti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO