Ziua in care Gigi Becali ar putea fi eliberat. Pasii ce trebuie facuti pana la iesirea pe poarta Penitenciarului Poarta Alba

Ultima actualizare: 12-03-2015 01:47
Becali

Procurorii DNA au contestat, vineri, decizia Judecatoriei Medgidia care admisese eliberarea conditionata a lui Gigi Becali, contestatia urmand sa fie solutionata de Tribunalul Constanta.

Termenul va fi stabilit in cursul acestei saptamani.

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat ca procurorii au contestat la Judecatoria Medgidia decizia privind punerea in libertate a omului de afaceri, urmand ca aceasta contestatie sa fie solutionata de instanta superioara, respectiv Tribunalul Constanta.

Termenul pentru judecarea contestatiei urmeaza sa fie stabilit la inceputul acestei saptamani.

Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea lui Gigi Becali de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul "Valiza", sentinta nefiind insa definitiva. Gigi Becali va ramane in inchisoarea de la Poarta Alba, unde ispaseste pedeapsa in regim deschis, pana la solutionarea contestatiei si ramanerea definitiva a hotararii instantei.

Avocatul lui Gigi Becali a cerut, vineri, instantei, sa admita cererea de eliberare conditionata a finantatorului FC Steaua, intrucat a fost recompensat in penitenciar, a muncit si a scris doua carti, in timp ce procurorul a sustinut ca perioada executata de Becali nu a dus la indreptarea acestuia.

Gigi Becali s-a prezentat in fata instanței Judecatoriei Medgidia care a luat in discuție cererea de eliberare condiționata, dupa ce a executat aproximativ doi ani din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare primita in dosarele in care a fost judecat. Solicitarea a ajuns la instanta dupa ce o comisie de la Penitenciarul Poarta Alba, unde Becali este incarcerat, a stabilit ca sunt indeplinite conditiile pentru eliberarea lui conditionata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO