Zeci de oameni vor sa o adopte pe Tașa, catelusa torturata de trei indivizi. Medicii veterinari o vor opera in scurt timp


Ultimul update: Duminica 11 Octombrie 2015 07:03
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015 12:45
Categorie: Stiri actuale

Tașa, catelusa torturata de niste indivizi cu apucaturi bolnave din Braila, se pregateste pentru o noua viata. Zeci de oameni vor s-o ia acasa si cateva zeci de mii au semnat o petitie online

Ei cer ca indivizii care i-au taiat coada cu toporul si au lasat-o sa sufere sa fie pedepsiti cu inchisoarea. Imaginile cumplite, cu suferinta unei fiinte nevinovate, au starnit un val de revolta inclusiv in strainatate. Autorii atrocitatii au fost audiati de politie.

Imaginile de o violenta rara au fost postate pe internet, iar opinia publica a reactionat vehement.

El este Daniel Dima si a fost asa-zisul proprietar al catelusei. El a imobilizat-o in timp ce un al individ iresponsabil, pe numele sau Adrian Bunea, i-a taiat coada. Cei doi s-au distrat teribil dupa acest gest de o cruzime rara in timp ce biata fiinta se zarcolea de durere. 60.000 de oameni cer acum ca ei sa fie pedepsiti.

Din fericire, catelusa a supravietuit si a ajuns in Bucuresti, la o asociatie pentru protectia animalelor.

 

Zeci de oameni vor sa o adopte pe Tașa, catelusa torturata de trei indivizi. Medicii veterinari o vor opera in scurt timp ---> http://goo.gl/8dL9g6

Posted by StirileProTV on Thursday, October 8, 2015

Faceti cunostinta cu Tașa, o catelusa de numai 5 luni, cu care soarta nu a fost prea blanda. Probabil ca unii dintre voi o stiti deja si stiti prin ce a trecut. Din fericire insa, ea a avut noroc si a fost adusa aici, la o clinica veterinara din Capitala, unde va fi operata si in doua luni va putea sa plece cu noul ei stapan.

Rudolf Hoffman, medic veterinar: "Urmeaza sa i se faca carnet de sanatate, sa fie microcipata. Dupa ce se termina tratamentul si interventia chirurgicala, va incepe schema de vaccinare. Trebuie sa gasim pe cineva care are experienta cu caini care au trecut prin traume de genul asta, pentru ca ea este foarte speriata."

Povestea Tașei i-a determinat pe multi sa vrea sa o adopte.

Rudolf Hoffman, medic veterinar: "Acum este pe tratament cu antibiotic si antinflamator. Pe locul pe care a fost facuta taietura cu toporul exista infectie si necroza si peste 4-5 zile o sa sufere o interventie chirurgicala de amputare a zonei necrozate, o operatie nedureroasa."

Garofita Hoffman: "E cumva vocea celorlalti, am vrea noi sa credem. Speram ca in viitor si ceilalti catei sa isi gaseasca o casuta datorita ei."

Pe site-ul www.stirileprotv.ro peste 150.000 de utilizatori au urmarit impresionati acest caz dureros si si-au exprimat indignarea.

Proprietarul cainelui si cel care a dat cu toporul sunt anchetati si urmeaza sa se stabileasca daca vor primi doar amenda sau chiar pedeapsa cu inchisoarea, pentru ca au ranit si au schingiuit o fiinta fara aparare.

Puteti semna petitia AICI.
 

Tags: caine, braila, coada,

VIDEO PROTVPLUS.RO