Raspunsul halucinant al unui echipaj de politie la plangerea unor jurnalisti atacati:"Sunati la 112"


Ultimul update: Sambata 01 Septembrie 2012 06:46
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2011 07:38
Categorie: Stiri actuale

VIDEO. Jurnalistii veniti miercuri seara sa relateze despre un incendiu izbucnit in portul turistic Eforie s-au pomenit agresati de cativa indivizi.

Focul cuprinsese o terasa, iar ziaristii care incercau sa se apropie, au fost impiedicati sa filmeze. Mai mult, unul dintre operatorii de imagine a fost bruscat si lovit. Scena s-a petrecut in fata unui echipaj de politie, care nu a schitat nici macar un gest sa-i potoleasca pe agresori.

Din cauza unui cos de fum defect, acoperisul unei terase a luat foc, in Eforie. Jurnalistii care incercau sa ajunga cat mai aproape de incendiu au fost imbranciti de cativa indivizi.

Intreg scandalul s-a produs la nici 10 metri de echipajul de politie, sosit la fata locului pentru constatarea incendiului. La plecare, reporterii au solicitat echipajului sa opreasca pentru a le asculta plangerile, insa politistii au ridicat din umeri si i-au invitat sa sune la 112.

Mai mult, scandalagii s-au restras de unde au venit, fara ca vreunul dintre cei in uniforma sa-i fi luat macar la intrebari. 

VIDEO PROTVPLUS.RO