Vicepresedintele CJ Alba cere demisia lui Dusa: A trimis Armata IV Transilvania la parada la Alba Iulia fara combustibil

29-11-2014 21:35


Victor Ponta si Mircea Dusa

Vicepresedintele CJ Alba, Florin Roman, sustine ca Armata a IV-a Transilvania a fost trimisa la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia fara combustibilul necesar si solicita demisia ministrului Apararii, Mircea Dusa, pentru ”ofensa adusa Armatei".

 

Vicepresedintele CJ Alba a transmis, sambata seara, un mesaj public in care sustine ca ministrul Mircea Dusa a trimis Armata a IV-a Transilvania la parada de Ziua Nationala de la Alba Iulia fara combustibilul necesar, iar Primaria si Consiliul Judetean au fost nevoite sa cumpere circa 3.000 de litri de motorina pentru repetitii si parada, relateaza Mediafax.

”Este un fapt unic in istoria Zilei Nationale a Romaniei de la Alba Iulia: ministrul Dusa a trimis Armata a IV-a Transilvania la parada la Alba Iulia fara combustibilul necesar. Prin urmare, Primaria si Consiliul Judetean Alba au acoperit necesarul de circa 3.000 de litri de motorina pentru repetitii si parada! Pentru ofensa adusa Armatei si romanilor de Ziua Nationala, cer demisia ministrului Dusa, care cred ca astfel demonstreaza ca este mandru ca este roman”, sustine Florin Roman.

Manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale cuprind, in acest an, si o parada la care vor participa peste 800 de militari, dar si autovehicule militare si tehnica de lupta. Defilarea se va incheia cu o formatie de zbor alcatuita din aeronave de lupta MiG-21 Lancer din dotarea Bazei 71 Aeriene ”General Emanoil Ionescu” de la Campia Turzii.

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO