Urmărire ca în filme în Capitală. Un bărbat a fost împușcat de poliție în zona fesieră


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 20 Octombrie 2018 19:53
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat din Ilfov a ajuns, sâmbătă, la spital după ce un polițist de la Brigada Rutieră, care îi urmărea mașina, l-a împușcat și l-a rănit.

Potrivit unor surse oficiale medicale, bărbatul de 19 ani a fost internat pe secția de chirurgie și urmează să fie operat pentru că, în urma investigațiilor, specialiștii au ajuns la concluzia că are un corp străin în zona fesieră.

Ovidiu Oanță, corespondent Știrile ProTV: „Situația lui e stabilă, iar cei de la Parchetul Capitalei au demarat o anchetă, după ce în jurul prânzului un echipaj de la brigada Poliției Rutiere a încercat să oprească o mașină în care era și victima. Șoferul a decis să nu oprească la semnalele polițiștilor, așa că s-a iscat o goană până în zona șoselei de centură, unde mașina de poliție a blocat-o pe cea suspectă.

Chiar și așa, șoferul a refuzat să coboare, motiv pentru care subofițerul a folosit armamentul din dotare și a tras cu pistolul inclusiv spre mașină.

De aici și victima, despre care în acest moment, cei de la Poliția Capitalei spun că în proporție de 90% nu ar fi șoferul. Cert este că nici după acest incident mașina nu a oprit. Cei trei ocupanți ai mașinii au continuat drumul, până undeva în afara Bucureștiului, de unde s-a cerut ajutorul ambulanței. Așa a ajuns la spitalul Bagdasar-Arseni.

Așadar, vorbim despre o anchetă declanșată de Parchetul Capitalei, dar și de cei de la Serviciul Omoruri, anchetă menită să stabilească, pe de o parte, motivele pentru care cei trei au ales să fugă. Se spune deja, potrivit unor surse oficiale, că sunt trei persoane care au la activ mai multe acuzații de ordin penal, dar vor trebui să stabilească anchetatorii în ce măsură ofițerul care a tras cu pistolul a acționat în mod legal sau nu.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Polițiștii bucureșteni au deschis focul asupra unui șofer. Refuzase să coboare din mașină
Tractorist împuşcat de poliţie după ce a încercat să atace o ambasadă
Un bărbat din Timiş s-a împuşcat în cap cu un pistol vechi din 1940
VIDEO PROTVPLUS.RO