Un TIR venit din Serbia a luat foc la Târgoviște, aproape de 2 benzinării. Neașteptat cum a pornit incendiul

Dată publicare: 02-07-2020 13:23
Dată actualizare: 02-07-2020 13:43


TIR

A fost panică pe centura oraşului Târgovişte, în judeţul Dâmboviţa! O remorcă tractată de un camion din Serbia a luat foc în mers, după ce un cauciuc a explodat.

În interior se aflau suluri mari de hârtie igienică, iar flăcările s-au extins fulgerător. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât în vecinătate se aflau două benzinării.

Incendiul s-a produs pe centura oraşului Târgovişte, la o oră de vârf, când traficul era intens. Şoferul camionului, de naţionalitate sârbă, povesteşte că s-a speriat teribil când a auzit o bubuitură în spate, iar în scurt timp cea de-a doua remorcă pe care o transportă a fost cuprinsă de flăcări şi de un fum gros.

Pericolul era cu atât mai mare cu cât la nici 100 de metri de locul unde s-a produs incendiul sunt două benzinării, iar angajaţii de aici se temeau de ce este mai rău. Cei aflaţi în trafic au sunat la 112 când au văzut flăcările uriaşe, iar la faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la pompieri, iar în cele din urmă au reuşit să lichideze incendiul

Locotenent Claudiu Stan, locţiitor Detaşamentul de pompieri Târgovişte: "La ajungerea noastră, incendiul se manifestă generalizat la cea de-a doua remorcă, care transporta hârtie igienică."

Din primele verificări, incendiul ar fi fost cauzat de explozia unuia dintre cauciurile remorcii care a luat foc. Din cauza valvătăilor, marfa, câteva tone de hârtie igienică, a fost distrusă în totalitate.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO