Un taximetrist si-a DAT FOC la masina pe loc cand a primit procesul verbal de la Politie. Ce a scris ofiterul in el

Ultima actualizare: 08-05-2016 06:52

Un taximetrist care s-a enervat foc pe politistii care l-au amendat cu 4.000 de lei, in zona Obor, din Capitala, a recurs la un gest extrem: in vazul trecatorilor, a dat foc autoturismului.

Barbatul chiar le-ar fi spus agentilor care l-au prins fara licenta ca daca ii scriu procesul verbal incendiaza masina, dar nimeni nu l-a crezut in stare de asa ceva. Pana sa vina pompierii, taximetrul s-a facut scrum.

"L-am vazut pe ala cand i-a dat foc si a fugit. A venit cu o sticla de doi litri de benzina si a aruncat inautru, apoi a fugit", spune un martor.

Politistii l-au depistat in trafic pe sofer si i-au cerut actele la control. Cand au constatat ca nu are licenta de taximetrie, i-au dat o amenda de 4.000 de lei si i-au luat placutele de inmatriculare. In acel moment, barbatul s-a enervat foarte tare.

Soferul i-a amenintat pe politisti ca va da foc taxiului, apoi, cu hotarare, a trecut la fapte. Pompierii nu au mai reusit sa salveze nimic din masina.

Taximetristul a fugit de la locul incidentului, dar a fost prins cateva ore mai tarziu si retinut pentru 24 de ore. Pe numele lui, anchetatorii au deschis si un dosar penal pentru distrugere si il acuza de blocarea circulatiei pe un drum public.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO