Un taximetrist a fost tâlhărit de 2 tineri, lângă Sebeș. I-au luat toţi banii din încasări

Ultima actualizare: 26-10-2020 17:32

După o cursă în miez de noapte, un taximetrist de 34 de ani din Alba a fost tâlhărit de doi clienți. Indivizii au așteptat să ajungă la destinație, apoi i-au furat telefonul mobil şi 300 de lei, toţi banii din încasări.

Tinerii, în vârstă de 20 şi 27 de ani, au luat un taxi din Sebeş ca să ajungă într-o localitate aflată la mai puțin de 15 kilometri depărtare. La destinație, clienţii au început să îl lovească pe taximetrist. L-au obligat să scoată tot din buzunare. Bietul om a reuşit să fugă și a sunat după ajutor.

Taximetrist: “Este o măgărie a unor oameni. Ar fi tâlhărit un coleg de-al nostru, i-ar fi luat banii, telefonul şi maşina ar fi sechestrat-o vreo jumătate de oră. Clienţi care s-au urcat în maşină.”

Taximetrist: “A fost un coleg cu nişte vagabonzi de-ăştia, plecat cu ei pe la Rachita şi am auzit că l-au luat de gât pe acolo. I-au luat banii, telefonul, de abia a scăpat el. Cred că vreo 15 km.~

Poliţiştii i-au găsit pe cei doi suspecţi şi i-au reţinut pentru 24 de ore.

Comisar-şef Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: “L-ar fi deposedat prin violenţă de portmoneu şi de telefonul mobil, după care au fugit. La scurtă vreme, cei doi au fost identificaţi şi reţinuţi.”

Tinerii sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi ar putea rămâne în arest preventiv, pentru 30 de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO