Tanarul disparut in Dunare si-a filmat prietenii inainte de-a se arunca in apa. Mesajul lasat de adolescent pe Facebook

Ultima actualizare: 15-05-2014 07:00

Echipele de urgenta au cautat in Dunare trupul unui baiat de 16 ani, din Galati, care a disparut duminica. Nu stia sa inoate, dar a sarit dupa prietenii sai intr-un loc unde nivelul apei creste brusc de la cativa metri la 15.

 

Sansele de a mai fi gasit in viata se apropie de zero, spun pompierii.

Cateva imagini au fost surprinse de Marius chiar inainte sa se arunce in apele Dunarii. Vazand cat de bine se distreaza prietenii lui in apa, si-a facut curaj si a intrat si el, desi nu stia sa inoate.

Ca o premonitie, cu doar o zi inainte de nenorocire, Marius a postat pe pagina de Facebook o poza cu un sicriu insotita de mesajul "Multi isi aduc aminte de tine atunci cand mori - In sfarsit! Acum toti ma iubesc!".

Parintii nu cred, insa, in ipoteza unei sinucideri.

Gabriela Micu, mama lui Marius: "Daca era asa, se arunca si nu cerea ajutor. Si nimeni, era faleza plina, nimeni nu l-a ajutat. Un singur prieten, care s-a agatat de gatul lui".

IorguT Paraschiv CuTulescu, prieten : "L-am tras de vreo trei ori la mal. Si a patra oara, cand sa-l trag iar, nu l-am mai vazut."

Marius era sportiv, de la 7 ani facea box. Participase la cateva competitii de la care adunase diplome si medalii. Una pentru cel mai tehnic pugilist cadet.

Baiatul s-a dus la Dunare si-a sarit in apa, chiar daca nu stia sa inoate. 3 prieteni s-au aruncat dupa el, intr-o zona in care curentii sunt puternici, iar adancimea creste brusc de la 4 la 15 metri, printr-un prag abrupt.

Speriati, cei care il insoteau au sunat imediat dupa ajutor.

Daca l-ar fi gasit imediat, medicii spun ca adolescentul ar fi avut sanse de supravietuire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO