Un fost prezentator BBC și preot, judecat pentru zeci agresiuni sexuale împotriva copiilor. Multe s-au petrecut în România

Ultima actualizare: 18-07-2020 15:48
Un fost prezentator BBC și preot, judecat pentru zeci agresiuni sexuale împotriva copiilor. Multe s-au petrecut în România
Pro TV

Un fost prezentator BBC și preot britanic a pledat vinovat pentru 40 de infracțiuni sexuale împotriva minorilor și adulților, comise de-a lungul a 30 de ani. Multe din agresiuni au avut loc în România.

 

Benjamin David Thomas, în vârstă de 44 de ani, recunoscut vineri zece acuzații de activitate sexuală cu un copil, opt agresiuni sexuale și patru tentative de a comite agresiune sexuală, scrie The Sun.

De asemenea, el s-a pledat vinovat pentru nouă agresiuni indecente, șapte acuzații de voyeurism și două acuzații de realizare de videoclipuri indecente cu copii. Sentința va fi dată pe 18 august.

Faptele au avut loc în perioada 1990-2019 în Țara Galilor, Londra și România.

Thomas a lucrat pentru BBC Wales ca reporter și prezentator al unui program de știri în limba galeză pentru tineri.

Acesta plecat de la BBC în 2005 pentru a predica pe străzile Londrei, înainte de a se întoarce în Țara Galilor în 2008 ca pastor. Și-a părăsit postul anul trecut.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO