Un copil de 4 ani din Arad a fost la un pas de moarte, dupa ce a cazut de la etajul doi. Baiatul fusese lasat nesupravegheat

15-03-2015 20:08


Un baietel de patru ani si jumatate din Arad a scapat miraculous cu viata, dupa ce, lasat nesupravegheat, a cazut de la etajul doi.

Nu se stie cum a ajuns copilul sa deschida fereastra de la dormitor, insa norocul lui a fost ca s-a prabusit pe iarba. Medicii de la SMURD l-au transportat de urgenta la spital. Acum este in investigatii dar este constient.

Totul s-a petrecut in jurul pranzului. Baietelul se juca in dormitor impreuna cu cei doi frati ai sai. La un moment dat, sora mai mare a fugit in bucatarie sa o cheme de urgenta pe mama, spunandu-i ca unul dintre copii a cazut pe fereastra. Innebunita, femeia a alergat pe scari si a strigat dupa ajutor. Pana a ajuns jos, in fata blocului, secundele i s-au transformat in ani de cosmar.

Vecin: "Am auzit-o pe vecina ca fuge pe scari si striga dupa ajutor. A zis ca a cazut copilul de la fereastra, sotia mea si cu mine am iesit sa ajutam."

Politistii cred ca cel mic se juca intr-un pat aflat chiar langa geam, s-a dezechilibrat si a plonjat de la 7 metri. Martorii povestesc ca imediat dupa impact copilasul a reusit chiar sa se ridice in picioare.

Dupa ce i-au fost acordate ingrijiri de urgenta la fata locului, baietelul a fost dus la spital.

Dr. Ana Aconi medic SMURD Arad: "La prima investigatie, nu parea sa aiba traumatisme grave sau fracturi. Acuza dureri de burta, urmeaza sa fie investigat sa nu existe cumva leziuni interne."

Politistii au deschis o ancheta pentru a vedea daca parintii pot fi acuzati de neglijenta sau daca totul a fost un accident nefericit, care s-ar fi putut incheia tragic.

Tags: copil, etaj,

VIDEO PROTVPLUS.RO