Povestea bonei de 19 ani disparuta cu baiatul pe care il avea in grija. Dezvaluirea facuta de proprietarul casei unde locuia

Ultima actualizare: 26-12-2014 09:15

Caz tulburator la Ploiesti. Tot orasul a fost intors pe dos de politie si de jandarmi, care au cautat un copilas de 1 an si 10 luni, disparut impreuna cu bona sa, o tanara de 19 ani.

Femeia a luat baietelul luni dupa-amiaza si nu s-a mai intors acasa. Nici n-a mai raspuns la telefon. Innebunita de spaima, mama copilului a cerut ajutorul autoritatilor. Dupa ore de cosmar, pentru biata femeie, cei doi au fost localizati, in judetul Ialomita.

 

Au fost 24 de ore ingrozitoare pentru parintii lui Antonio, baietelul de un an si jumatate. Luni, la ora patru, Alexandra, bona copilului, i-a zis tatalui ca pleaca cu cel mic in vizita la mama ei, iar de atunci a fost de negasit.

Dupa ce a plecat de acasa, tanara a fost zarita de cativa martori in apropierea unui supermarket. Cel mic era cu ea.

Intr-un final, cei doi eu fost gasiti in localitatea Bucu, din judetul Ialomita. Acolo, o familie i-a primit in casa, dupa ce tanara a cerut adapost.

Alexandra nu le-a spus inca politistilor care era destinatia finala. Ea era bona lui Antonio doar de cateva luni, insa era prietana foarte buna cu mama lui

De cinci zile, impreuna cu familia, se mutasera intr-o casa cu chirie din Ploiesti.

"Foarte ciudat, foarte ciudat, adica o intretineau, ii dadeau si sa manance, avea conditii, caldura, nu stiu ce-o fi fost in capul ei", a spus proprietarul locuintei.

Anchetatorii sunt convinsni ca gestul bonei este unul premeditat.

Tanara este audiata acum de politistii din Ploiesti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO