Batran de 79 de ani, doborat si tarat pe strada de un panou publicitar. Reactia celui care l-a montat. VIDEO

Ultima actualizare: 17-11-2016 00:30

Intamplare teribila, pe un bulevard din Iasi, in timpul vijeliei de duminica: un batran de 79 de ani, aflat pe trecerea de pietoni, a fost prins si tarat de un panou publicitar impins de rafalele puternice de vant.

Scena a fost suprinsa de camerele de supraveghere ale primariei montate in zona. Bietul om a ajuns in stare grava la spital, iar politia a deschis o ancheta.

In imagini se vede cum batranul se opreste la semafor. In timp ce trece strada, o rafala de vant misca panoul cu repreziciune. Doi tineri incerca sa-l tina in loc, dar nu reusesc. Pensionarul intoarce capul de doua ori dar nu pare sa-si dea seama de pericol. In clipele urmatoare, este pur si simplu maturat de panoul urias din metal si plastic. Un al doilea barbat a reusit sa se fereasca in ultima clipa. Dupa ce batranul cade la pamant mai multi trecatori fug disperati catre el, sa-i acorde primul ajutor.

Diana Cimpoesu, sef SMURD Iasi: "A fost adus in unitatea de primiri urgente un barbat in varsta de 79 de ani. Barbatul a fost adus in stare grava cu leziuni cranio cerebrale si in zona toracelui. Pacientul a fost transferat la spitalul de neurochirurgie."

Intre timp, cei de la firma de publicitate stradala si angajatul care a montat panoul spun ca nu au nici o vina pentru ce s-a intamplat. "Am afla ce s-a intamplat, panoul era prins in niste chingi iar in mijloc avea contragreutate din beton. Nu eu l-am montat:cineva mi-a facut afisul si altcineva l-a montat. Legea va spune cine este vinovat.Produsul respectiv era singurul si l-am scos din circuit. Am fost la spital si am vorbit cu familia. Este un incident nefericit si imi pare foarte rau”, spune reprezentantul firmei de publicitate.

Si cel care a montat panoul spune ca totul a fost facut dupa reguli. " Nu stiu ce s-a intamplat….panoul a fost montat corect, era prins in chingi si in mijloc avea contragreutate. Nu am mai patit asa ceva, totul a fost facut dupa un proiect anume."

Politistii au deschis o ancheta. Daca pacientul va depune plangere, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, firma respectiva risca sa fie cercetata penal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO