Un bărbat s-a pus în genunchi în fața Vioricăi Dăncilă în Satu Mare și i-a făcut o declarație. VIDEO

Ultima actualizare: 12-05-2019 15:13
viorica dancila, satu mare, declaratie de dragoste, psd,

Un bătrân de 70 de ani, simpatizant PSD, i-a făcut o declarație de dragoste Vioricăi Dăncilă. S-a întâmplat sâmbătă la vizita premierului în Satu Mare.

Dăncilă s-a apropiat să-l salute, moment în care, Ionică s-a așezat în genunchi, apoi i-a sărutat mâna. Înainte bărbatul i-a mărturisit că a vrut să îi aducă și un buchet de flori, însă nevasta l-a avertizat că nu se va putea apropia de premier.

”Când mă uit cu soția la dvs. la televizor, soția se uită la mine cu coada ochiului că oare nu intru în ecran? (...) Nu știu când o să vă mai văd, dar aș vrea să rămân cu o promisiune din partea dumneavoastră: vreau să vă ating și să-mi întindeți mâna. Vă iubesc tare mult!”, i-a spus pensionarul. ”Doamna prim-ministru, nu v-am adus flori, dar florile pe care eu vi le ofer sunt aici, în inima mea.” a mai spus bărbatul, potrivit satumarenews.ro.

Premierul a avut sâmbătă o întâlnire cu oameni de afaceri și primari din Satu Mare. Ea le-a promis că va adopta Codul Administrativ prin ordonanță de urgență.

"Vreau să spun primarilor că voi adopta prin ordonanţă de urgenţă Codul administrativ. Este important să avem acest cod pentru a aduce ordinea în administraţie", a precizat Dăncilă.

Premierul a afirmat că speră ca acest cod să fie adoptat în scurt timp. "Este foarte aşteptat Codul Administrativ. Ştiu că a fost contestat la Curtea Constituţională, au fost alţii care nu au înţeles această solicitare a primarilor şi cât de important este pentru fiecare comunitate locală, pentru fiecare primar Codul administrativ, indiferent de culoarea politică. Orice primar l-aţi întreba, aşteaptă acest Cod administrativ. În scurt timp sperăm să dăm Codul administrativ, cum în scurt timp aşteptăm să dăm şi amnistia fiscală, să reducem TVA-ul de la 9% la 5% la produsele bio şi la produsele tradiţionale", a mai spus Dăncilă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO