Un bărbat din Galați și-a înjunghiat mortal cumnatul, după o ceartă pornită de la niște vechituri vândute în talcioc

Ultima actualizare: 29-11-2021 17:44

Câțiva bănuți primiți pentru obiectele vechi pe care le vindeau în talciocul din Galați i-au învrăjbit atât de tare pe membrii unei familii, încât au ajuns la crimă.

Un bărbat de 42 de ani a fost arestat duminică seară, după ce și-a atacat cumnații cu un cuțit. Pe unul dintre ei l-a rănit, iar pe celalalt l-a ucis direct cu o lovitură.

Cei trei bărbați sunt angajați ai firmei de salubritate din Galați și obișnuiau să își mai rotunjească veniturile la sfârșit de săptămână, când vindeau vechituri în talciocul de la marginea orașului.

Sâmbăta dimineața, după ce a încasat câțiva bani, bărbatul de 42 de ani a fost luat la întrebări de cumnați – frații soției lui – care își voiau partea. Cel mai agresiv a fost cel în vârstă de 35 de ani, care și consumase alcool.

Ca să îi despartă, a intervenit și fratele lui, de 32 de ani. Nu a văzut, însă, că soțul surorii lui scosese un cuțit. În învălmășeală creată, bărbatul de 32 de ani a căzut răpus, într-o baltă de sânge.

Medicii de la ambulanță au constatat doar decesul și l-au dus la spitalul de urgență pe fratele lui, de 35 de ani.

Cumnatul a fost reținut în scurt timp, iar magistrații au eliberat pe numele lui un mandat de arestare pentru onor și tentativă la omor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO