Un barbat din Galati a disparut fara urme de cateva zile. Unde a fost vazut ultima oara de catre familie

13-05-2016 16:34

disparut, galati - stiri

Un barbat de 69 de ani din Galati a disparut fara urma de mai bine de cinci zile.

Familia a anuntat politia, l-a cautat prin toate spitalele din oras si pe la rude, dar nu a mai aflat nimic despre el de duminica.  Marin Eni are 69 de ani, a lucrat ca instructor auto o viata si, aparent, nu avea niciun motiv sa faca vreun gest necugetat.

Barbatul a disparut duminica, pe la pranz. Pentru ca parea ca nu se simte prea bine, nu a vrut sa mearga cu sotia la cimitir, de Pastele Blajinilor si a ramas acasa. Cand femeia s-a intors, in jurul orei 16, nu l-a mai gasit. Familia l-a cautat peste tot, inclusiv pe la periferia orasului, cu ajutorul unor caini de urma, dar nu a reusit sa afle nimic.

Marin Eni are 69 de ani, si pare sa fi plecat de acasa imbracat cu o scurta din piele maro, camasa visinie si pantaloni kaki. Cei care il recunosc in fotografii sunt rugati sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.

Sotia fostului instructor auto isi da seama acum ca barbatul parca o grabea, duminica, sa plece mai repede la cimitir, cu pomana. Era abatut si i-a spus ca prefera sa ramana acasa. I-a facut sotiei cafeaua, dimineata, si s-a asigurat ca nu uita nimic, mai ales cheile de la usa apartamentului. Cand femeia s-a intors acasa, nu l-a mai gasit.

Sandita Eni, sotia barbatului: "Am intrat in baie, am deschis usa la bucatarie, nu. Atunci am intrat putin in panica. Am pus mana pe telefon si l-am sunat. Nimic, nimic, nimic. Nu mi-a raspuns la toate apelurile, de la ora patru si pana la sapte seara, nu a mai raspuns. Nu ne-am mai vazut, nu a mai raspuns. Sunt cincizeci de ani de casatorie, dragul mamii!"

Cu teama ca s-a petrecut ceva rau, familia l-a cautat peste tot, inclusiv printr-o padurice de la marginea orasului, cu ajutorul unor caini de urma.

Marian Eni, fiul barbatului: "Toate echipajele de politie au semnalmentele si poza tatalui meu. Am mers, de asemenea la toate unitatile spitalicesti de pe raza teritoriului. Este un gest care nu-l caracterizeaza. Tata este un luptator, dintotdeauna a fost asa."

Au trecut cinci zile din momentul in care familia a anuntat disparitia la politie. Cu toate acestea, anchetatorii nu au reusit inca sa dea de urma barbatului.

Fiul lui Marin Eni este politist local si colegii lui de serviciu l-au cautat toata saptamana pe disparut, dar fara succes.

Aurelia Matei, purtator de cuvant Politia Locala Galati: "Noi continuam cercetarile si, in acelasi timp, politia locala Galati face un apel la toti cetatenii care au indicii, informatii sau l-au vazut pe barbatul disparut de la domiciliu sa anunte cel mai apropiat organ de politie sau familia acestuia."

Marin Eni este carunt, are ochii caprui, un metru saptezeci si opt inaltime si 85 de kilograme.

Sursa: Pro Cinema


VIDEO PROTVPLUS.RO