Un barbat de 47 de ani s-ar fi aruncat in fata metroului. Reflexele conductorului, care a franat rapid, i-au salvat viata


Ultimul update: Duminica 26 Aprilie 2015 07:09
Data publicarii: Joi 23 Aprilie 2015 19:48
Categorie: Stiri actuale

Situatie de urgenta in statia de metrou Titan, din Capitala.

Un barbat de 47 de ani a fost tarat de tren cativa metri, dupa ce, spun martorii, ar fi incercat sa-si ia viata. Ingroziti, oamenii au sunat la 112, iar pompierii au reusit sa-l salveze. Medicii i-au acordat primele ingrijiri, dupa care l-au transportat la Spitalul Pantelimon.

Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda, spun cei care erau pe peron langa victima. Nimeni nu si-a dat seama de intentiile omului, pana sa intre trenul in statie. Prezenta de spirit a conductorului a fost cruciala.

Martor: "L-a vazut mecanicul si a apasat frana de urgenta. A avut zile. Vorbea cu pompierii cand au venit sa-l scoata de sub roti. Nu era nimeni langa el."

Timp de cateva zeci de minute, cat a durat operatiunea de salvare, circulatia trenurilor pe magistrala 1 a fost oprita pe un sens. Fiind o ora de varf, tunelul s-a umplut imediat de curiosi.

Dupa ce a fost stabilizat, barbatul a fost transportat la Spitalul Pantelimon, unde medicii l-au dus direct in sala de operatii. Intre timp, politistii au inceput o ancheta pentru a stabili daca a incercat sa-si ia viata sau a cazut accidental.

VIDEO PROTVPLUS.RO