Un barbat, acuzat ca ar fi agresat-o sexual pe nepoata fostei iubite, extradat in Spania. Rudele sustin ca este o razbunare

Dată publicare: 06-05-2016 07:36
Dată actualizare: 09-05-2016 07:10


Un barbat in varsta de 36 de ani, pe numele caruia autoritatile spaniole au emis un mandat european de arestare, a fost dus in fata magistratilor de la Curtea de Apel Pitesti.

Iar acestia au decis ca individul sa fie extradat in Spania. El este suspectat ca ar fi agresat sexual o fetita de 12 ani, nepoata fostei lui iubite.

Rudele din tara spun insa ca este acuzat pe nedrept, din razbunare.

In urma cu trei ani, Constantin Ursu a plecat in Spania, la munca. Acolo a cunoscut o romanca, cu 16 ani mai mare decat el si au inceput o relatie. Asta desi barbatul era casatorit si are doi copii. In cele din urma, totul s-a terminat cu o plangere la politie. Fiica femeii sustine ca individul ar fi abuzat-o sexual pe fetita ei, in varsta de 12 ani la vremea aceea.

Constantin a revenit intre timp in Romania, dar autoritatile au emis pe numele lui un mandat european de arestare. Politistii l-au gasit acasa, in comuna Tigveni din Arges si l-au dus in fata magistratilor, care au decis sa-l extradeze.

Desi initial sotia il parasise, cand s-a intors in tara, femeia l-a iertat si acum il sustine. Spune ca fata fostei iubite din Spania ar vrea sa se razbune.

Elena Ursu, sotia: "Fata asta nu l-a dorit pe sotul meu in casa. I-a spus :'O sa ai probleme de pe urma mea' si asa s-a intamplat. I-au cerut bani, 30.000 de euro, sa plateasca 30.000 de euro, de unde sa dea el? "

Veronica Grancea, sora suspectului: "E ura personala, ca barbatul s-a impacat inapoi cu nevasta-sa, ca au trait in concubinaj in Spania."

Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si va sta in arestul IPJ Arges pana cand vor fi gata formalitatile de extradare.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO