Un bărbat a fost împușcat pe o stradă din Capitală

Ultima actualizare: 26-06-2020 19:59
politie romania
Shutterstock

Un bărbat a fost împușcat, vineri după-amiază, pe o stradă din Sectorul 1 al Bucureștiului, informează Poliția Capitalei.

Incidentul a avut loc la ora 15:40. Bărbatul a fost împușcat cu un pistol cu bile și i se oferă îngrijiri medicale de echipajul medical sosit la faţa locului.

„Astăzi, 26 iunie a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată prin apel 112, la ora 15:40 cu privire la faptul că un bărbat a fost împuşcat şi agresat pe o stradă din sectorul 1. La faţa locului au sosit polițiștii Secţie 5, iar din primele date a reieşit faptul că un bărbat, a fost agresat şi împuscat cu un pistol cu bile. Bărbatului i se oferă îngrijiri medicale de echipajul medical sosit la faţa locului”, a transmis Poliția Capitalei.

Conform Poliţiei, victima este conştientă şi starea ei este stabilă, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

În prezent, poliţiştii fac demersuri pentru clarificarea tuturor împrejurărilor referitor la acest eveniment.

 

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: Tulburare a ordinii și liniștii publice, uz de armă neletală fără drept, distrugere și lovire sau alte violențe”, a transmis ulterior Poliția Capitalei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO