Inca un ambasador pentru Romania. Van Damme vrea sa faca faimoasa in intreaga lume biserica de gheata de la Balea Lac

Ultima actualizare: 19-03-2014 09:55
Ultima zi la Balea Lac pentru Van Damme a inceput ...
Jean Claude Van Damme este intr-o dispozitie de zi...

Jean Claude Van Damme este intr-o dispozitie de zile mari si, mai mult decat atat, declara fericit ca a facut o pasiune pentru Romania.

Aflat la Balea Lac pentru o noua zi de filmari, actorul si-a facut timp si pentru o multime de poze cu fanii. Le-a povestit acestora ca ii place teribil zona Sibiului si ca a vizitat vestita biserica de gheata, de la 2000 de metri altitudine, pe care vrea sa o faca faimoasa in intreaga lume.

Inainte de 6:00, Jean Claude Van Damme era deja la machiaj. Apoi a stat ore bune la filmare. Cei de la Icon Film i-au amenajat un cort incalzit, insa vremea splendida l-a indemnat sa admire peisajul de la Balea Lac.

Dupa mai bine de cinci ore de munca, Van Damme a facut pauza de masa. Nu a vrut sa manance in salonul special pregatit pentru el, ci impreuna cu echipa de filmare. Asa ca l-a intors din drum pe cel care l-a transportat cu snowmobilul si l-a rugat sa il duca langa restul colegilor. A gustat ciorba de legume si pastrav la gratar cu mamaliga, iar apoi a vrut sa faca poze.

Actorul belgian a vrut neaparat o amintire si din biserica de gheata pentru a o face cunoscuta in intreaga lume. In zona au fost turisti, dar si multi fani care au venit special sa il vada. Cu totii l-au descris pe actor ca pe un om extrem de prietenos.

Filmarile s-au incheiat in aceasta seara. Van Damme a promis ca se va intoarce cu drag in Romania oricand va avea ocazia.

Van Damme la Balea Lac

.

Van Damme la Balea Lac

Van Damme la Balea Lac
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO