Triunghi amoros incheiat la spital. Ce a patit barbatul care s-a dus sa-si viziteze amanta la bratul sotiei sale

20-03-2015 17:42


Poveste incalcita la Tulcea, unde un barbat a ajuns la spital in stare grava, injunghiat se pare de amanta la care venise in vizita impreuna cu sotia lui.

Spiritele s-au incins, iar cei doi amorezi s-au luat la cearta in timp ce nevasta barbatului era intr-o camera alaturata. Anchetatorii vorbesc despre un triunghi amoros si o tentativa de crima pasionala. Ambele femei, speriate de hemoragia puternica a victimei, au sunat dupa salvare.

Incidentul s-a petrecut joi noapte, cand barbatul in varsta de 45 de ani a plecat impreuna cu sotia lui sa isi viziteze amanta. Se pare ca cele doua femei se cunosteau, insa nevasta nu stia ca prietena ii devenise rivala. La un moment dat, barbatul impreuna cu celalata femeie, in varsta de 35 de ani, s-au retras intr-o alta camera, in timp ce sotia lui a ramas cu cei doi copii mici ai femeii.

La un moment dat, a auzit certuri si apoi tipete, iar cand s-a dus sa vada ce s-a intamplat, si-a gasit sotul zacand pe podea, plin de sange. Femeile au chemat imediat ambulanta care l-a transportat pe ranit la spital. Politia o ancheteaza pe presupusa amanta a barbatului si ii va audia pe toti cei implicati.

Cand au ajuns medicii de la ambulanta, cele doua femei erau aplecate asupra barbatului, in stare de soc, si incercau sa ii opreasca sangerarea. Sotia le-a povestit doctorilor ca amanta este cea care l-a injunghiat.

Dr. Salah Killo, medic Ambulanta Tulcea: "Am fost solicitati de un pacient care are placga in zona abdominala. Statea cu amanta lui si cu sotia lui si cu doi copii. Copiii erau ai amantei si grija de ei avea sotia lui. Amanta lui a dat cu cutitul in zona abdominala. Pacientul a fost apoi transportat la Spitalul Judetean Tulcea pentru ingrijiri medicale."

Imediat, barbatul a fost operat pentru ca avea o rana grava in zona abdomenului.

Dr. Mircea Teodorescu, director medical SJU Tulcea: "Este vorba de un pacient care s-a prezentat aseara in serviciul de Urgenta a Spitalului Judetean Tulcea cu o plaga injunghiata la nivel abdominal, penetranta, si a fost supus unor investigatii imagistice si de laborator."

Sotia barbatului a venit vineri la spital sa il viziteze si, probabil, sa ii ceara explicatii. Pe fir au intrat si politistii.

Comisar sef Daniel Condrea, purtator de cuvant IPJ Tulcea: "Barbatul a avut un conflict spontan pe fondul consumului de alcool cu o femeie de 35 de ani, aceasta injunghiindu-l. La acest moment se desfasoara cercetari pentru lamurirea circumstantelor in care s-a produs incidentul."

Vecinii celeilalte femei povestesc ca barbatul venea des in vizita si de multe ori se auzeau certuri din casa.

In functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale de care are nevoie barbatul, amanta ar putea fi cercetata pentru tentativa de omor.

VIDEO PROTVPLUS.RO