Trei masini fara asigurare CASCO au luat foc intr-o parcare din Timisoara. Martor: "Numai in filme am vazut asa ceva"

Ultima actualizare: 11-03-2017 07:15

Trei masini au fost cuprinse de flacari puternice azi-noapte intr-un cartier din Timisoara. Scenele s-au derulat in fata unui bloc, iar oamenii au iesit speriati din case.

Trei masini aflate intr-o parcare din Timisoara au ars, in noaptea de marti spre miercuri, focul izbucnind din cauza unui scurtcircuit produs la unul dintre autoturisme apoi extinzandu-se.

Martor: "Numai in filme am vazut, sincer, n-am vazut asa ceva pana astazi. Am sarit din pat si am zis sa vad ce se intampla."

Potrivit pompierilor, in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 2.00, un autoturism marca BMW, aflat intr-o parcare, a luat foc, flacarile extinzandu-se la alte doua autoturisme aflate in aceeasi parcare, un Ford si un Mini Cooper.

Pompierii au intervenit cu doua autospeciale si opt subofiteri. Doua dintre autoturisme au ars in totalitate, iar cel de-al treilea, in proportie de aproximativ 50%.

Din primele informatii, niciunul dintre proprietarii autoturismelor nu avea asigurare CASCO. Potrivit pompierilor, cel mai probabil incendiul a izbucnit in urma unui scurtcircuit la instalatia electrica a BMW-ului.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO