Au incercat sa ascunda sub fuste o rola de material dintr-un magazin de tesaturi. Cum au fost prinse


Ultimul update: Luni 25 Ianuarie 2016 07:00
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2016 17:20
Categorie: Stiri actuale

Scene incredibile s-au derulat intr-un magazin de tesaturi din Arad.

Trei femei au incercat sa fure o rola de material in valoare de 900 de lei, pe care au ascuns-o sub fustele tiganesti.

Vanzatoarele si-au dat seama imediat de ce se petrece, iar in magazin a urmat o adevarata cursa pentru imobilizarea infractoarelor. In final, un echipaj de la politia locala le-a prins pe hoate in strada.

In imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere, se observa cum cele trei suspecte intra in magazin si se intereseaza de tesaturile expuse. In timp de vanzatoarea ofera explicatii, una dintre ele reuseste sa ascunda sub fusta o rola de material de 15 metri. Angajata insa isi da seama ca ceva nu este in regula:

Vanzatoare: In momentul cand am venit am vazut ca e gol aici pentru ca e un articol care merge mai greu m-am repezit la ele una statea aici cu asta bagata asa si cealalta statea sa nu ajung la ea si am zis unde este bucata pune bucata pe masa m-am luptat un pic cu tanara ca sa pot sa ajung la persoana mai in varsta

A urmat o urmarire ca in filme prin magazin. Angajatele au incercat sa inchida usile -pana la sosirea politistilor. Nu au reusit insa, pentru ca cele trei suspecte s-au imbrancit ca sa scape cat mai repede!

Vanzatoare: Au avut mai mult elan decat noi si au iesit in strada am vazut doi agenti de la politia comunitara care l-au retinut si impreuna cu politia ntionala le-au adus inapoi pentru identificare.

Vanzatoare: A fost pe neasteptate. Au facut ca un buzunar sub poale si acolo isi pun marfa fustele acopera buzunarul ala in care fura

Inspector Lorena Parvulescu, IPJ Arad : Politistii cerceteaza trei femei cu varste intre 30 si 49 de ani toate din judetul Cluj care au fost depistate in flagrant in timp ce incercau sa sustraga o rola de material textil dintr-un magazin.

Cele trei individe sunt cercetate pentru furt, deocamdata, in stare de libertate.
 

Tags: vanzatoare, fuste, hoti,

VIDEO PROTVPLUS.RO