Trei familii din Bucuresti au ramas fara locuinte, dupa ce au fost distruse intr-un incendiu. Doua persoane, la spital

25-03-2015 07:37


Trei familii din Bucuresti au ramas marti noaptea fara acoperis deasupra capului dupa ce un incendiu puternic le-a distrus casele. Focul a izbucnit in timp ce oamenii dormeau, dar au fost alertati de vecini si au reusit sa iasa din locuinte.

In timp ce pompierii luptau cu flacarile, una dintre proprietare a suferit un atac de panica si a fost dusa la spital. In grija medicilor a ajuns si un barbat ranit in timp ce incerca sa stinga valvataia, care ameninta sa se extinda la blocul din apropiere.

Alarma s-a dat putin dupa miezul noptii, cand cele trei case din cartierul bucurestean Ferentari au fost cuprinse de flacari.

Proprietara: "Dormeam. Ne-au scos vecinii ca sa nu ardem in casa. Dormeam cu copilul in pat si cu sotul."

Panicati, oamenii au reusit sa iasa din locuinte cu ajutorul vecinilor. Martorii au sunat imediat la 112, si pana sa ajunga pompierii, au incercat sa potoleasca singuri focul.

Proprietar: "Am scos butelia, am oprit tot ce este sa nu fie altceva. M-am suit pe casa, m-am intepat si la picior. Am stat sus acolo. Dar ce sa faceti cu furtunul atat? Au fost flacari foarte mari."

La fata locului au ajuns sase autospeciale cu apa si spuma, dar si patru ambulante. In timp ce militarii interveneau, una dintre proprietare a cazut pur si simplu din picioare.

Femeia care si-a vazut casa distrusa de flacari, a suferit un atac de panica si a fost transportata la spital.

In cele din urma, incendiul a fost stins, dar acoperisurile celor trei case au fost distruse in mare parte.

Locotenent colonel Claudiu Zamfir, ISU: "Incendiul a fost localizat in limitele in care a fost gasit, fiind preintampinata propagarea catre blocul vecin si inca o locuinta aflata in imediata apropiere. Spatiile destul de stramte din jurul locuintelor au fost un mic impediment."

Miercuri, pe lumina, urmeaza sa se stabileasca si de la ce a izbucnit focul.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO