Tinerii care nu au ajuns pe litoral au luat cu asalt strandurile. Greseala pe care au facut-o insa in soarele arzator

Ultima actualizare: 21-06-2016 00:22

Cei care nu au ajuns la mare, sa se joace in valurile cu apa sarata, s-au racorit in apa dulce din piscina sau strand. N-au simtit briza de pe litoral si s-au tratat cu o bere sau un pahar de vin.

"Sarim in apa si ne revenim imediat", ne-au spus cu sinceritate unii tineri. Atentie, nu faceti insa ca ei! Medicii spun ca alcoolul ne face rau pe canicula.

Claudia recunoaste ca i-ar fi placut mai mult sa ajunga pe litoral, dar se multumeste si cu o zi la piscina, cu prietenele.

La valurile marii a visat si aceasta tanara, care a venit cu sotul ei: "Relax aici, daca nu la mare. Nu am avut timp weekend-ul asta sa plec la mare. Merge si-asa."

Aceste fete si-au lasat iubitii acasa, dar si cremele care sa le protejeze de razele puternice ale soarelui. Asa ca au stat mai mult sub umbrela si au baut vin. Baietii in schimb au fost mai atenti cu pielea lor si s-au dat cu ulei.

Cosmin:, barman: "Lumea bea mai mult cocktail-uri, apa plata multa, bere multa si sa spun asa ca si cocktail aperol spritz si Hugo merge cel mai bine. Avem si de mancare - sandvisuri, pizza, salata."

Medicii spun insa ca trebuie sa consumam apa plata, fructe si legume. Si sa evitam alcoolul pe caldura, pentru ca determina aparitia socului termic. Organismul nu mai poate face fata temperaturilor ridicate si poate intra in colaps.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO